Over ons

BLUE Web Solutions is een specialist in ICT maatwerk oplossingen waarbij ons talent zit in de vertaling van uw wensen naar een state-of-the-art informatievoorziening ondersteunt door een custom made webapplicatie. Toegankelijk voor iedereen, vanaf iedere locatie, met elk apparaat.

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het in kaart brengen van bedrijfsprocessen en vertalen dit naar een efficiënte oplossing, om meer business te genereren of door simpelweg tijdbesparing te realiseren. Schaalbare oplossingen zijn onze passie, een groot bereik door mooi werk met een flexibel team.

Naast webapplicaties zijn we gespecialiseerd in webshopplatformen zoals OpenCart of Magento. Door functionaliteit toe te voegen realiseren we altijd een oplossing op maat, zodat de geboden oplossing altijd voldoet aan uw wensen. Websites op maat ontwikkelen we ook, waarbij we de focus hebben op het Content Management Systeem WordPress, wat ons in staat stelt om flexibel in te spelen op vrijwel elke behoefte.

Al jaren werken wij op basis van het Concept tot Creatie principe; ookwel de Blue Web Way (BWW) genoemd – om tot een technische oplossing te komen binnen budget en deadline.

Om continu actueel en proactief te blijven tot marktontwikkelingen dagen wij onze werknemers regelmatig uit met de vraag; Wat je hebt gezien kan toch veel beter?

Wie zijn we?

BLUE Web Solutions. Jong. Dynamisch. Gedreven met passie. En cliché in tekstschrijven.

In de Gruyterfabriek van ‘s-Hertogenbosch worden we iedere dag geïnspireerd. Door elkaar, door de omgeving en door het werk. Met een klein team van 10 ontwikkelaars, van front-end tot back-end, realiseren we dagelijks websites, webshops en webapplicaties waar we blij van worden.

Wat is onze aanpak?

Wij geloven in samenwerken. De klant is onderdeel van het team. Onze ontwikkelmethodiek sluit hierop aan. Samen bepalen we jouw ideale oplossing. Of dit nu een informatieve website is, of een complexe administratieve webapplicatie, we denken met je mee en onze experts realiseren in samenspraak met jou de oplossing. Binnen budget en binnen de deadline.