Project Empeiria

Empeiria is een nieuw modern klassiek evenement in de tuinen van Paleis Soestdijk en vindt plaats op zaterdag 3 september 2016. Empeiria wil klassieke muziek op een moderne manier etaleren door een verrassende combinatie van klassieke artiesten op eenzelfde podium met spectaculaire visuele ondersteuning. Het prachtige decor dat Paleis Soestdijk biedt zal verrijkt worden met beelden behorende bij de werken en een weergaloze lichtshow.

Empeiria is voor iedereen die van klassieke muziek houdt en dit op een moderne manier wil beleven op een nieuw outdoor evenement in de tuinen van Paleis Soestdijk.  Verrassende combinaties van klassieke artiesten en verschillende bekende klassieke muziekstukken komen samen met bijbehorende visuele ondersteuning.

Uiteraard zijn kinderen van harte welkom maar we raden bezoekers wel af om jonge kinderen (onder de 12 jaar) mee te nemen vanwege de grote mensenmassa, zichtlijnen en gehoorbeschadiging. Voor kinderen onder de 18 jaar is volwassen begeleiding verplicht.

Klant:
Tribe
Design:
Lastomega – Creative Design
Platform:
WordPress 
Bekijk websiteBekijk het project
Preview van het project

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
Neem contact met ons op