Project GIGI Scooter

Na 4 jaar ontwikkeling en een uitgebreide testperiode van meer dan vijf maanden met meer dan vijftig dagelijkse GiGi gebruikers (man, vrouw, jong, oud, persoonlijk of zakelijk) zijn wij trots dat de GiGi op 18 mei 2016 met veel media aandacht is gelanceerd.  De GiGi opvouwbare scooters zijn sindsdien uit voorraad leverbaar.

GiGi is een pionier op het gebied van een nieuw, nog niet bestaand mobiliteitsconcept: de eerste opvouwbare elektrische scooter. Géén step maar een echte bromfiets. GiGi wil marktleider worden van zeer compacte, eco-vriendelijke gemotoriseerde elektrische tweewielers voor moderne zakenmensen, stedelingen, forenzen of recreanten waarbij de gebruiker een normale, traditionele, verkeersdeelnemer is. Innovatieve producten met nieuwe voordelen.

De GiGi is een Nederlands ontwerp, geproduceerd in de EU, gebruikmakend van hoogwaardige componenten en normen. Vrijwel elk GiGi-onderdeel is uniek. Stuk voor stuk hebben wij deze allemaal vanaf nul ontworpen.

GiGi heeft haar intellectueel eigendom beschermd met geregistreerde patenten in o.a. Europa, de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Japan, India en China.

Klant:
GIGI Scooter
Design:
Studio Kluif
Platform:
WordPress 
Bekijk websiteBekijk het project
Preview van het project

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
Neem contact met ons op