Project Two-Gether

2-gether, trends voor sale

2016 is voor ons een bijzonder jaar. Wij, Angelique van der Maarel en Karien Kerstholt, zijn namelijk op 1 oktober 2016 alweer 15 jaar 2-gether! Zijn jullie zussen is ongeveer de meest gestelde vraag op beurzen…nee dus, maar als je zolang met elkaar werkt ga je misschien ook een beetje op elkaar lijken.

Een kleine blik terug: We hebben elkaar ontmoet in het hoge noorden van Nederland. Als echte Brabanders konden we het direct met elkaar vinden bij onze laatste werkgever. Al vrij snel nadat Karien voor zichzelf begon kwam Angelique daar vrij automatisch bij: het begin van 2-gether.
Alle begin is moeilijk en in combinatie met drukke gezinnen en een razende ontwikkeling in de woonbranche is het stoom menig maal uit onze oren gekomen. Ook hebben we wel eens een nacht wakker gelegen , niet alleen vanwege een ziek kind…
Met PPD en SNIFF zijn we gestart en dit merk is nog steeds onderdeel van onze collectie. Daar zijn we trots op en PPD is ook trots op ons, het voelt als familie.

Daar zijn we trouwens altijd wel naar op zoek: merken waar wij ons goed bij voelen maar waar ook de mensen bij ons passen. Wij gaan zeker uit van onze eigen kracht maar geloven nog meer in het 2-gether gevoel: samen ben je sterk!

Onze uitgebreide klantenkring heeft ook vele ‘oudjes’, winkels die al jaren met ons samenwerken en waar we in gezamenlijk overleg mooie assortimenten voor samenstellen. Adviseren is een groot onderdeel van ons werk en na 15 jaar durven we het ook wel hardop te zeggen: daar zijn we goed in 🙂

De retail verandert momenteel razend snel en wij veranderen mee. Een webshop waarin we al onze merken presenteren maar waar ook direct in besteld kan worden. Want bijbestellen blijft altijd lastig tijdens de openingsuren van de winkel…druk, druk. Ga vanavond lekker even op de bank zitten en struin door onze winkel. Bestellen is alleen mogelijk met een inlog. Vraag die bij ons gerust aan! Consumenten kunnen ook lekker kijken wat jullie favoriete merk en winkel straks allemaal weer in collectie heeft.

Veel plezier en wil je meer informatie over onze merken en verkoopmogelijkheden? Bel of mail ons!

Wij gaan ook van dit jaar weer een feestje maken, een bijzonder feestje dit keer. Met elkaar, 2-gether 🙂

Lieve groeten,

Karien en Angelique

Klant:
Two Gether
Platform:
Opencart 
Bekijk websiteBekijk het project
Preview van het project

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
Neem contact met ons op